Plandisc luo läpinäkyvyyttä organisaation toimintaan

Jenni Salmela, Plandisc11.9.2024

Kehitystehtäviä, työryhmiä ja projekteja, eri asiantuntijoiden yhteydenpitoa ja seurantaa. Kun työpöydällä on monta isoa kokonaisuutta, tarve jakaa tietoa, suunnitella aikatauluja sekä seurata tavoitteita kymmenien, jopa satojen ihmisten kesken, tarvitaan selkeä ja helppokäyttöinen työkalu kokonaisuuden hallintaan. Digitaalisella Plandisc-vuosikellolla on helppo toteuttaa vuosisuunnitelmat sekä jakaa ne kaikille asianosaisille tiedon katoamatta. Kun organisaation toiminnot ja tapahtumat visualisoidaan, saadaan paljon joustavampi ja läpinäkyvämpi tapa esittää organisaation toiminta ja tavoitteet.

Näe, mitä organisaatiossasi tapahtuu
Jo useat kunnat ja julkisen sektorin organisaatiot hyödyntävät Plandisciä vuosisuunnitteluun ja suurinpana etuna nähdään selkeä ja näkyvä kokonaiskuva vuoden toiminnoista. Kun kaikille olennainen tieto on koottu yhteen paikkaan, se on helposti kaikkien saatavilla. Näin tärkeä tieto ei huku sähköposteihin eikä merkintöjä tarvitse etsiä itse kunkin exceleistä. Aikaisempia aktiviteetteja voi myös helposti tarkastella ja tarvittaessa toistaa seuraavana vuonna parilla klikillä. Uuden suunnittelu on sujuvampaa, kun tiedot aikaisemmista tapahtumista ovat helposti saatavilla.

Tehosta toimintaa selkeillä suunnitelmilla
Plandiscin ainutlaatuisen rengasmallin ansiosta näet koko vuoden yhdessä selkeässä näkymässä, mikä helpottaa pitkän aikavälin suunnittelua. Harkittu ja kattava suunnitelma auttaa ennakoimaan tulevia tapahtumia tehokkaammin sekä vähentää merkittävästi väärinkäsitysten, virheiden ja viivästysten riskiä. Plandiscin avulla voitte myös varmistaa, että suunnitelmat sekä prosessit eri osastoilla, työryhmissä ja sijainneissa pysyvät linjassa toistensa kanssa. Suunnitelmien selkeys ja tehokas tiedonjako helpottavat lisäksi henkilökunnan oman ajankäytön suunnittelua ja vähentävät turhaa kiirettä, mikä edistää työhyvinvointia ja työtyytyväisyyttä.

Tietoturvallisuus ja asiakasneuvonta
Plandisciä hyödyntää jo useat julkishallinnon organisaatiot ja ymmärrämme hyvin tietoturvallisuuden tärkeyden. Olemme sitoutuneet tarjoamaan tehokkaan ja turvallisen työympäriston ja osoituksena omistautumisestamme tietoturvallisuuden valvomiseen Plandisc on muun muassa saavuttanut arvostetun ISAE 3000 -standardin mukaisen sertifikaatin. Yhtä lailla meille on tärkeää, että asiakkaat saavat kaipaamansa hyödyn työkalun käytöstä. Siksi tarjoamme käyttökoulutuksen sekä monipuoliset mahdollisuudet saada apua arjen tilanteissa