Meistä:

FRV (Fotowatio Renewable Ventures) osana Abdul Latif Jameel Energyä, on yksi maailman johtavista uusiutuvan energian ratkaisuja tarjoavista yrityksistä. FRV perustettiin vuonna 2006. Viime vuosina olemme kiihdyttäneet kasvustrategiaamme ja siirtyneet energia-alan kehittäjästä riippumattomaksi energiantuottajaksi (IPP).

FRV on yksi aurinkoenergian ja akkuvarastoinnin johtavista toimijoista, ja asetumme luonnollisesti keskelle energiateollisuuden muutosta. FRV-X teknologiainnovaatioalustamme avulla tutkimme ja kehitämme edistyksellisempiä teknologisia ratkaisuja, jotka muovaavat energia-alan tulevaisuutta.

Missä me toimimme?

Pääkonttorimme sijaitsee Madridissa, ja meillä on toimistoja Australiassa, Chilessä, Uruguayssa, Meksikossa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Saksassa ja Italiassa. Työllistämme yli 200 henkilöä. Olemme rakentaneet yli 50 uusiutuvan energian tuotantolaitosta Espanjassa, Australiassa, Meksikossa, Uruguayssa, Italiassa, Intiassa, Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Armeniassa ja Jordaniassa. Lisäksi meillä on yli 24 gigawatin edestä uusia, pian julkaistavia hankkeita Italiassa, Kreikassa, Suomessa, Puolassa, Chilessä, Brasiliassa ja Uudessa-Seelannissa.

Mitä me teemme?

Maailman suurimpien rahoituslaitosten tukemana FRV hallinnoi yli 2 miljardin euron varallisuutta uusiutuvan energian projektien kehittäjänä ja yli 3 GW:n asennetulla kapasiteetilla. Tulevina vuosina aiomme toteuttaa yli 1,5 miljardin dollarin investoinnit, joiden tarkoituksena on kaksinkertaistaa asennettu kapasiteetti reilusti yli neljään gigawattiin vuonna 2024. Panostamme jatkuvasti uusiin liiketoimintamalleihin ja innovatiivisiin teknologioihin kuten akkuihin ja vihreään vetyyn.

Pyrimme olemaan maailman johtava vihreän energian ja infrastruktuurin alusta, joka keskittyy uraauurtaviin liiketoimintamalleihin (akut, vety, omaisuuden hallinta, käyttö ja ylläpito, virtuaalivoimalaitokset ja investointialustat).

Kumppanin verkkosivu:


https://frv.com/en/
Osasto: 0K5