Olemme Rovaniemeläinen perheyritys, joka on omistautunut leikin ja liikkumisen edistämiseen jo yli 50 vuoden ajan. Suunnittelemme ja valmistamme innovatiivisia, inklusiivisia ja kestäviä leikki- ja liikuntapaikkavälineitä, teemapuistoja sekä puisto- ja kadunkalusteita.

Tuotteidemme materiaalivalinnoilla on merkittävä vaikutus ympäristöön ja tulevaisuuteen. Jo 1970-luvulla valitsimme suunnan valmistaa tuotteemme mahdollisimman lähellä tuotantopaikkaamme, mikä vähentää kuljetusten ympäristökuormaa. Pääraaka-aineemme, suomalainen mänty, toimitetaan Rovaniemen tehtaalle keskimäärin alle 300 kilometrin päästä.

Puun käyttö on valintamme kestävälle huomiselle ja sydäntä sykähdyttävien leikki- ja liikunta-alueiden rakentamiseen. Paikallisuus ja materiaalivalinnat ovat meille enemmän kuin trendi; ne ovat toimintamme kulmakivi ja vaikuttavat suoraan tuotteidemme hiilijalanjälkeen.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.lappset.com/fi-FI

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa luomaan kanssamme positiivista jälkeä tulevaisuuteen.

Olemme tutkineet tuotteidemme hiilijalanjälkeä selvittääksemme, miten leikki voi auttaa hillitsemään ilmastonmuutosta. Tulokset ovat olleet erittäin rohkaisevia: tuotteemme tuottavat keskimäärin jopa 130 % vähemmän hiilidioksidia kuin monet markkinoilla olevat vaihtoehdot. Vastuullisesti hoidettu asennus, säännölliset tarkastukset ja huolto takaavat turvallisuuden ja pidentävät tuotteiden käyttöikää.

Tule osastollemme keskustelemaan siitä, miten leikki ja tuotteidemme hiilijalanjälki liittyvät toisiinsa ja siitä, kuinka interaktiivisia ulkovälineitä voidaan hyödyntää oppimisympäristöissä ja julkisissa puistoissa.

"

Ota Yhteyttä


Lappset asiakaspalvelu:
myynti@lappset.com / p. 020 775 0150

Osasto: 0I10