Mediconsult on kotimainen sote-alaan erikoistunut tietojärjestelmätoimittaja. Vastaamme kattavasti kaikenkokoisten sote-organisaatioiden tarpeisiin sekä julkisella että yksityisellä puolella.

Meillä on tarjota valmiita ratkaisuja ja toimintamalleja, jotka toimivat nyt ja tulevaisuudessa. Kehittämämme Mediconsult Saga® on suomalaiseen soteen suunniteltu asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuus, joka yhdistää perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon.

Järjestelmiämme käyttävät sote-ammattilaiset turvaavat jo noin miljoonan suomalaisen terveyttä ja hyvinvointia. Ratkaisuillamme on Avainlippu-tunnus osoituksena kotimaisuudesta, vastuullisuudesta ja Suomessa työllistämisestä.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.mediconsult.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Jokainen suomalainen tarvitsee sote-palveluita. Siksi ei ole yhdentekevää, millaisilla ratkaisuilla niitä toteutetaan. Teema on erittäin ajankohtainen, sillä lähes kaikilla hyvinvointialueilla sote-tietojärjestelmien uudistaminen on agendalla lähivuosina. Uuden sukupolven sote-tietojärjestelmämme Mediconsult Saga® on yhä useamman hyvinvointialueen ja sote-ammattilaisen valinta. Saga Sosiaalihuolto -asiakastietojärjestelmämme on tullut jo valituksi viidelle hyvinvointialueelle ja käyttöönottoprojektit ovat hyvässä vauhdissa. Tule juttelemaan sote-tietojärjestelmistä osastollemme 3. kerrokseen tai nykäise hihasta Kuntamarkkinoiden aikana. Merkitse myös kalenteriisi 14.9. klo 11-11.20 (A3.8) pidettävä tietoisku, jossa jaamme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen alueellisen asiakastietojärjestelmän käyttöönoton oppeja ja oivalluksia. Iloisiin näkemisiin Kuntamarkkinoilla!

"

Ota Yhteyttä


Mikael Palola
yhteiskuntasuhdejohtaja
p. 044 4598 561
s. mikael.palola@mediconsult.fi

Osasto: 3S17