Suomi.fi-maksut palvelu on helposti käyttöönotettava ja kustannustehokas verkkokaupan maksuratkaisu asiakkaan sähköiseen asiointipalveluun tai verkkokauppaan.

Asiakkaat ovat julkishallinnon organisaatioita eli esimerkiksi kuntia ja hyvinvointialueita.

Valtiokonttori on tarjonnut Suomi.fi-maksut palvelua vuodesta 2017. Valtiokonttori vastaa palvelun tuottajana Suomi.fi-maksut palvelun hallinnasta lain hallinnon yhteisistä sähköisen asioinnin tukipalveluista (571/2016) velvoittamana.

Palvelun toimittaja on Paytrail Oyj.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.valtiokonttori.fi/palvelut/valtion-konsernipalvelut/suomi-fi-maksut/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Joko teillä kuntalaiset voivat ostaa ja maksaa palvelut sähköisesti?
 
Asiakkaat ovat tottuneet käyttämään sähköisiä palveluita ja verkkokauppoja sekä maksamaan verkossa. Valtiokonttorin tuottama Suomi.fi-maksut palvelu on yhdessä sopimuksessa kaikki tarvittavat maksutavat tarjoava ja kustannustehokas verkkokaupan maksuratkaisu, jolla tarjoat kuntalaisille mahdollisuuden maksaa palvelut suoraan asiointipalvelussa tai verkkokaupassa.

Tule tapaamaan Valtiokonttorin ja Paytrailin asiantuntijoita osastolle 0J3. Kerromme kuinka helposti saatte verkkomaksamisen käyttöön sähköiseen asiointiinne!

"

Ota Yhteyttä


verkkomaksaminen@valtiokonttori.fi

Osasto: 0J3

Suomi.fi-maksut palvelu on paras tapa hoitaa julkishallinnon verkkomaksaminen

Anja Alanko, Suomi.fi-maksut, Suvi Tikkanen, Paytrail Oyj 19.6.2024
Suomi.fi-maksut palvelu on julkishallinnon organisaatioille suunnattu oma verkkomaksupalvelu, josta vastaa Valtiokonttori. Palvelun toimittajana on Suomen suurin verkkomaksuyhtiö Paytrail Oyj. Palvelu sopii maksamisen järjestämiseen nykyaikaisesti ja kätevästi kaiken digitaalisen asioinnin yhteydessä....