Plandisc on Visma Groupiin kuuluva ohjelmistoyritys, jonka kehittämä digitaalinen vuosikello auttaa vuoden toimintojen suunnittelussa, aikataulutuksessa ja tiedonjaossa. Joustava ja monipuolinen Plandisc-vuosikello tarjoaa ketterän työkalun useiden eri alojen ja erilaisten organisaatioiden vuosisuunnittelun tueksi. Suomessa Plandisciä hyödyntää jo yli 8000 käyttäjää ja vaikka käyttäjiä löytyykin usealta eri alalta, heitä yhdistää halu saada selkeä kuva vuoden tärkeistä tapahtumista sekä hallita aikatauluja helpommin.

Plandisc on suunniteltu visualisoimaan organisaatioiden toimintaa ja helpottamaan tiedonjakoa. Joustavan rengasrakenteen ansiosta voit luoda helposti tarpeisiisi sopivan vuosikellon, joka on helppo jakaa työkavereille tai koko organisaatiolle. Selkeä kokonaiskuva auttaa organisaatiota hahmottamaan vuoden tavoitteet, tärkeät tapahtumat ja määräajat, mikä puolestaan helpottaa tehtävien ja resurssien suunnittelua.

Plandisc sopii erinomaisesti yhteiseen suunnitteluun. Samaa vuosikelloa voi muokata useampi henkilö ja tehdyt muutokset päivittyvät automaattisesti jaettuihin plandisceihin, jolloin kaikilla on aina sama ajan tasalla oleva näkymä ja tiedot. Monipuolisten jako- ja yhteistyötoimintojen avulla hallitset helposti käyttäjien oikeuksia ja näkymiä.

Tiedon tehokas jakaminen on myös yksi Plandiscin keskeisiä etuja. Voit helposti jakaa joko koko vuosikellon tai yksittäisiä renkaita esimerkiksi upottamalla vuosikellon intraan tai verkkosivuille, linkin kautta tai integroimalla sen Office -sovelluksiin. Suunnitelmia on helppo seurata ja pitää ajan tasalla, kun ne kulkevat mukana jo käytössä olevissa työkaluissa.

Plandisc-vuosikello on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja myös uudet ominaisuudet kehitetään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Opastus ja tuki ovat myös helposti saatavilla. Asiakkaille tarjotaan käyttökoulutus ja mahdollisiin kysymyksiin löytyy apua ohjeista tai niihin voi saada nopeasti vastauksen asiakastuesta.

Plandiscin asiakkaisiin lukeutuu useita julkishallinnon organisaatioita ja yritys on vahvasti sitoutunut tarjoamaan tehokkaat ja turvalliset suunnitteluprosessit. Plandisc on muun muassa saavuttanut arvostetun ISAE 3000 -standardin mukaisen sertifikaatin. Tämä tunnustus ei ainoastaan vahvista Plandiscin kykyä suojata tietoja tehokkaasti, vaan myös lisää luottamusta yhtiön tietoturvainfrastruktuuriin pitkällä tähtäimellä. Sertifikaatin myöntäminen on merkki Plandiscin jatkuvasta omistautumisesta tarjota turvallisia ja luotettavia suunnittelutyökaluja digiaikakaudella.

Kumppanin verkkosivu:


https://plandisc.com/fi/

Ota Yhteyttä


Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteessa info@plandisc.com ja arkisin (klo. 9-15) puhelimitse numerosta +358 93154 5665.

Osasto: 0L10