Kumppaninäyttelyssä vapaita paikkoja

Kuntamarkkinoiden kumppaninäyttelyn ennakkovaraus lähti vauhdikkaasti käyntiin joulukuun alussa, jolloin julkaisimme vuoden 2022 näyttelypaikat ja avasimme ennakkovarauksen.

K-kerroksen näyttelypaikkoja, joihin on mahdollista tuoda omat rakenteet, on vielä joitakin jäljellä sekä vakiorakenteisia näyttelypaikkoja jonkin verran enemmän. 3. kerroksen seinäkepaikkoja on myös vapaana. Varaamme niitä kaikille organisaatioille. Näyttelypaikkojen yhdistäminen on myös mahdollista.

Näyttelypaikkojen kartat ovat ajan tasalla Katso vapaat paikat pohjakartoista kumppanitietosivulla.

Varauksen voit tehdä helposti linkin lomakkeella.

Avaamme kumppaniportaalin ja julkaisemme kumppanisivut Kuntamarkkinoiden verkkosivustolla maaliskuun aikana. Mitä aikaisemmin näyttelypaikan varaus on tehty ja kumppanisivun tiedot päivitetty portaaliin, sen pidempään on mahdollista saada näkyvyyttä ennen varsinaista tapahtumaa.

Tervetuloa kumppaniksi syksyn tärkeimpään kuntien ja hyvinvointialueiden päättäjien kohtaamispaikaan!