Adapteo on Pohjois-Euroopan johtava joustava kiinteistöyhtiö. Rakennamme, vuokraamme ja myymme muunneltavia rakennuksia kouluiksi, päiväkodeiksi, hoiva-alalle, toimistoiksi ja majoitustiloiksi.
Tiedämme, että yhteiskuntamme muuttuu valtavasti tulevina vuosina. Mitä ikinä tulevaisuus tuokaan, uskomme, että muunneltavuus on paras ratkaisu. Käyttämämme modulaarisen rakennustavan ansiosta rakennustemme käyttötarkoituksen voi vaihtaa, tai niitä voi muuntaa, laajentaa tai pienentää vain muutamassa viikossa. Rakennuksiamme voidaan käyttää vain muutamia päiviä tai ennalta määrittelemättömän ajan, aina optimoituna senhetkisiin tarpeisiin. Näin rakennamme tulevaisuuteen sopeutuvaa yhteiskuntaa.

Kumppanin verkkosivu:


https://adapteo.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Adapteon mielestä rakennusten tulisi joustaa käyttäjien ehdoilla eikä toisin päin. Tästä keskustelemme myös Kuntamarkkinoilla. Kuuntele tietoiskumme aiheesta keskiviikkona klo 9. Torstaina klo 10 pureudumme rakennusten kiertotalouteen erityisesti modulaaristen rakennusten osalta. Meidät löytää myös tapahtuman chatista.
Jos tiedät tarvitsevasi lisätilaa, varaa maksuton suunnitteluaika nettisivuiltamme! Pohjakuvan suunnittelu ei velvoita sinua mihinkään.

"

Ota Yhteyttä


Adapteo Finland Oy
010 661 5500
info.fi@adapteo.com

Suunnitteluajan varaus: https://adapteo.fi/ajanvaraus/

Osasto: Verkko