Elementit-E Oy on puurakentaja ja Suomalainen perheyritys Kouvolasta. Yrityksemme on toimittanut lupauksensa mukaisesti tiloja arjen elämyksille jo yli kymmenen vuoden ajan eri puolille Suomea.
Päätuotteitamme ovat teollisesti rakennetut julkiset rakennukset, kuten koulut,
päiväkodit, palveluasunnot sekä toimitilat.

Toteutamme tilat aidosti puusta lattiasta kattoon tehdastekoisina, jolloin kuivaketju on katkeamaton ja rakentamisen laatu on korkeatasoista. Toimitukset onnistuvat nopeallakin aikataululla joko pysyväksi tai siirrettäväksi rakennukseksi. Tilamme ovat aina tilaajan toiveiden mukaisesti suunniteltuja sekä toiminnallisesti muuntojoustavat ja kauniit tilat, jossa kaikki käyttäjät viihtyvät.
Rakennuksemme voi hankkia joko omaksi, vuokrauksella tai leasing-rahoituksella.

Toimitamme tiloja pääasiassa KVR-urakoina ja toiminta-ajatuksenamme on kehittää puurakentamisen suunnittelua ja tuotantoa sekä edistää puurakentamisen osaamista ja puun käyttöä ympäristö- ja käyttäjäystävällisenä rakennusmateriaalina. Kokopuurakennuksissa puu toimii hiilivarastona yhteisessä käytössä vuosikymmeniä!

Kumppanin verkkosivu:


https://elementit.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Olemme mukana kuntamarkkinoilla osastolla 0B2 tule keskustelemaan tai soita p. 040 7717 120
– me palvelemme!
Meiltä saa aidot puukoulut ja -päiväkodit, jotka ovat toiminnallisesti muuntojoustavat ja kauniit; tilat jossa kaikki viihtyy.
Nopeasti ja laadukkaasti,
pysyväksi tai siirrettäväksi,
omaksi, vuokralle tai leasing rahoituksella.

"

Ota Yhteyttä


info@elementit.fi

tai
Juha Paananen
Myyntijohtaja
puh. 040 771 7120
juha.paananen@elementit.fi

Osasto: 0B2