Hansel on julkishallinnon yhteishankintayksikkö, ja olemme täällä tekemässä kanssasi onnistuneita
hankintoja! Sydäntämme lähellä ovat julkiset hankinnat – niiden kilpailuttaminen ja kehittäminen.

Asiakkaanamme käytettävissäsi on kattava yhteishankintavalikoima sekä asiantuntijapalvelut.
Yhteishankintojemme asiakkaana voit tehdä vastuullisia ja onnistuneita hankintoja ilman avointa kilpailutusta. Yhteishankintojen suuret ostovolyymit puolestaan mahdollistavat hyvät hinta- ja sopimusehdot.

Tarjoamme käyttöösi laajan valikoiman mallipohjia oman minikilpailutuksesi tueksi. Mallipohjien lisäksi saat meiltä veloituksetta katselmointi- ja kommentointiapua minikilpailutuksen eri vaiheisiin. Vaikka yhteishankintatarjontamme on kattava, ihan aina sieltäkään ei löydy sopivaa ratkaisua. Silloin apuun astuvat kilpailutuspalvelumme. Kehittämisyksiköstämme puolestaan saat osaamista ja tukea hankintatoimesi nykytilan selvittämiseen sekä kehittämistoimenpiteisiin.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.hansel.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa osastollemme 0G1 juttelemaan kanssamme julkisista hankinnoista!

"

Ota Yhteyttä


asiakaspalvelu@hansel.fi, 0294 444 300

Osasto: 0G1

Hankintastrategiaa toteutetaan kilpailutusten kautta

Ilkka Sihvola, Hansel 15.8.2023
Hankintastrategiaa voidaan ajatella ylätason kuvauksena asioista, joita hankintayksikkö haluaa toiminnassaan erityisesti painottaa. Käytännön tasolla hankintastrategiaa toteutetaan suurelta osin yksittäisten hankintojen ja kilpailutusten kautta. Tarjouspyynnön julkaisunappia painaessaan hankintayksikön edustaja on vaikuttanut...