Hyvil on kaikkien hyvinvointialueiden yhteinen palvelutoiminnan yhtiö. Palvelemme hyvinvointialueiden päättäjiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan kysymyksissä. Vahvuutemme on sosiaalialan, terveydenhuollon ja pelastustoimen asiantuntijoiden sekä juristien tiivis käytännön yhteistyö.

Hyvil tarjoaa asiantuntijapalveluita ja neuvontaa sosiaali-, terveys- ja pelastusalan kysymyksissä ja soveltamisen tuessa, lainsäädäntöön vaikuttamistyössä sekä kotimaisten ja EU-verkostojen ylläpidossa.

Yhdessä meillä on poikkeuksellisen laaja ja syvällinen osaaminen hyvinvointialueisiin liittyvistä teemoista:
• sosiaalihuolto ja -palvelut
• terveyspalvelut
• palvelujen järjestämiseen liittyvät asiat
• ennaltaehkäisevät sote-palvelut
• pelastustoimi
• tietosuoja, tietojärjestelmät ja digitaalisuus
• hallintojuridiikka.

Tarjoamme hyvinvointialueiden toimijoille mahdollisuuksia vuorovaikutukseen, tiedon- ja käytänteiden vaihtoon sekä kehitystyöhön. Toiminnassamme on mukana ydinverkostoja, teemaryhmiä ja tietofoorumeita. Esimerkiksi Alueiden tietohallintoyhteistyöfoorumi AKUSTI ja Pelastustoimen kumppanuusverkosto ovat Hyvilin perustoimintoja.

Osallistumme myös lainsäädännön valmisteluun, jossa hyödynnämme palvelutoiminnassa ja verkostoissa saatavaa tietoa. Meillä on kokonaisnäkemys sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen lainsäädännön toimeenpanon tuesta sekä kehittämistarpeista. Kokeneiden asiantuntijoidemme ansiosta tunnistamme keskinäiset riippuvuussuhteet ja hahmotamme muutosten seurannaisvaikutukset.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.hyvil.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Osastolla 0H3 pääset tutustumaan Hyvilin toimintaan ja tapaamaan sosiaali-, terveys- ja pelastusalan sekä juridiikan asiantuntijoitamme. Lämpimästi tervetuloa!

"

Ota Yhteyttä


Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy
Toinen linja 14, 00530 Helsinki
09 771 6000
etunimi.sukunimi@hyvil.fi

Osasto: 0H3

Digitalisaatiosta tukea hyvinvointialueiden toiminnan muutokseen

Hanna Menna, Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy 25.8.2023
Digitalisaatio ei ole itseisarvo, vaan yksi väline hyvinvointialueiden palvelutoiminnan muutoksessa. Se tarjoaa mahdollisuuksia toiminnan uudelleen miettimiseen ja tukee palveluiden integraatiota. Tiedolla johtaminen, etäpalvelut ja digitaalinen asiointi korostuvat kaikkien hyvinvointialueiden strategioissa....