KULTAKESKUS

Suomen Kultaseppien liitto päätti vuonna 1918 turvata kotimaisten jalometallituotteiden saannin perustamalla oman tehtaan Hämeenlinnaan. Näin sai alkunsa Suomen Kultaseppien Keskus Osakeyhtiö, jonka nimeksi vakiintui pian Kultakeskus Oy. Nykypäivänä olemme Pohjoismaiden ja Baltian johtava jalometallialan yritys. Päätoimipaikkamme on edelleen Hämeenlinnassa.

Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat timantti-, kulta- ja hopeakorut, hopeaesineet sekä teräksestä valmistetut design-tuotteet. Kultakeskus tunnetaankin erityisesti Kohinoor-timanttikorut ja Kultakeskus Hopeaa-tuotemerkeistä.

Kuluttaja-asiakkaille suunnatun valmistuksen lisäksi palvelemme yritys- ja yhteisösektoria monipuolisesti palkitsemiseen ja yrityslahjoihin liittyvissä tarpeissa. Kultakeskus valmistaa kaikki suomalaiset valtiolliset kunniamerkit ja merkittävän osan kaikista epävirallisista kunnia- ja ansiomerkeistä sekä asiakaskohtaisista palkitsemistuotteista.

Vuonna 2019 teimme merkittävän panostuksen kasvuun ja kansainvälistymiseen ostamalla ruotsalaisen vuonna 1666 perustetun Sporrong-konsernin koko osakekannan. Yrityskaupan jälkeenkin Kultakeskus-konsernin johto ja hallinto ovat Suomessa, mutta Sporrong-nimen alla toimivat myyntiorganisaatiomme sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Kumppanin verkkosivu:


https://kultakeskus.fi/etusivu-yritysasiakkaat

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tule tutustumaan ja ihastu kuntien, kaupunkien ja eri organisaatioden tapoihin huomioida ja palkita henkilöstöään ja sidosorganisaatioitaan ja löydä teille sopiva kestävä tapa laadukkaaseen huomioimiseen.

"

Ota Yhteyttä


Kultakeskus Oy
Yritys- ja yhteisömyynti
PL 26
13101 Hämeenlinna
puhelin: +358 3 65711
sähköposti: tilaukset@kultakeskus.fi
(etunimi.sukunimi@kultakeskus.fi)
www.kultakeskus.fi

Osasto: 0B1

Kiitä, kannusta ja palkitse arvokkaasti

Kultakeskus, Anniina Tähkäpää 9.9.2022
Kiitä, kannusta ja huomioi – hyvin suunniteltu palkitsemisohjelma motivoi ja helpottaa ”Joka vuosi joulukahvitilaisuudessa meillä muistetaan palvelusvuosimerkkipäivän viettäjiä. Pieni ohjelmanumero, mutta tuntuu tärkeältä päästä riviin itsekin aikanaan. Meillä jaetaan tyylikäs...