Lindström on kansainvälinen perheyritys Suomesta. Olemme yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on yli 175-vuotinen kokemus tekstiilialalta.
Me Lindströmillä haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden vastuullisinta tekstiilipalvelua. Tarjoamme ratkaisuja toimitilojen siisteyteen ja sisustamiseen, työpukeutumiseen ja suojautumiseen. Kotimaisena yrityksenä ja kattavan palveluverkoston avulla palvelumme ovat lähellä asiakkaitamme.

Lindström tarjoaa kiertotalouteen perustuvia tekstiilipalveluita, jotka helpottavat asiakkaittemme elämää. Tarjoamme kattavat tekstiilialan palvelut työvaate-, matto-, hotelli- ja ravintolatekstiilipalveluista teollisuuspyyhepalveluihin.
Tekstiilipalvelu on kustannustehokas ja ympäristömyönteinen tapa hoitaa yrityksen tekstiilitarpeet.
Sitoutumalla toimimaan kiertotalouden ja kestävän kehityksen mukaisesti voimme tarjota asiakkaillemme vastuullisen vaihtoehdon kertakäyttötuotteille, tekstiilien omistamiselle ja kotona pesemiselle.
Tytäryhtiömme Comfortan kautta tuotamme hotellien ja terveydenhuollon tekstiilipalveluita. Lindström toimii 22 maassa Euroopassa ja Aasiassa. Työllistämme 4 700 työntekijää maailmanlaajuisesti.

Kumppanin verkkosivu:


https://lindstromgroup.com/fi/

Ota Yhteyttä


sähköpostiosoite:
myynti@lindstromgroup.com
puhelinnumero:
020 111 600

Osasto: 3S10

Vähemmän tekstiileihin sitoutunutta pääomaa ja huoltovarmempaa arkea

Sanna Oikkonen, Lindström 27.7.2023
Kuntien ja hyvinvointialueiden rahoitusvajaus hankaloittaa montaa kunnan perustehtävää, joten kyseenalaistamme onko kuntien järkeä investoida omaan pesulaan tai tekstiilihankintoihin. Tekstiilihuollon, pesulatoiminnan ja tekstiilit voi hoitaa myös vastuullisen suomalaisen perheyrityksen kautta, jolla...