Tuemme Senaatti-kiinteistöjen kuntien tilatietopalveluissa kuntien tilahallintaa ja kehitämme kuntien tilatiedon ja tilatiedolla johtamisen laatua. Kokoamme yhdessä kuntien kanssa tietoja kuntien omistamista ja vuokraamista tiloista yhteen tietojärjestelmään. Teemme yhteistyötä yli 200 vapaaehtoisen kunnan kanssa – mukaan ovat tervetulleita kaikki Manner-Suomen kunnat!

Yhdessä sopimuskuntiemme kanssa kokoamamme täsmällinen tilatieto auttaa kuntia kehittämään tilankäyttöään ja toimimaan kustannustehokkaasti tarpeitaan vastaavissa tiloissa säilyttäen tilat terveellisinä ja turvallisina. Ajantasainen tilatieto tukee myös valtakunnallisen ja kansainvälisestikin ainutlaatuisen tilannekuvan rakentamista kuntien käytössä olevista tiloista ja muun muassa niiden lukumääristä, kunnosta ja investoinneista. Lisäksi ajantasainen ja täsmällinen tilatieto parantaa mahdollisuuksia arvioida koko kuntatalouden ja yksittäisten kuntien talouden kehitysnäkymiä sekä täydentää julkisen talouden kokonaiskuvaa.

Senaatti-kiinteistöt
Senaatti-kiinteistöt on Suomen valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Haluamme tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet ja edellytykset tehdä sitä työtä, joka tekee tästä maasta maailman toimivimman ja turvallisimman. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme ytimessä.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.senaatti.fi/palvelut-kunnille/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa tapaamaan meitä osastollemme 0B6 sekä kuulolle tietoiskuumme ke 13.9. klo 15.00–15.20!

"

Ota Yhteyttä


Marko Suomela
kuntien tilatietopalveluyksikön päällikkö
marko.suomela@senaatti.fi

Riikka Nieminen
viestintäkoordinaattori
riikka.nieminen@senaatti.fi

Senaatti-kiinteistöjen kuntien tilatietopalveluyksikkö
kuntientilatietopalvelut@senaatti.fi

Osasto: 0B6