Valtiokonttorissa tehdään merkityksellistä työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Olemme valtion varainhoidon ja korvauspalveluiden luotettava toteuttaja ja tietojohtamisen uudistaja. Toimimme vastuullisesti ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja osaamistamme. Haluamme, että palvelumme ovat laadukkaita ja nykyaikaisia, ja asiointi kanssamme kaikille asiakkaillemme ja sidosryhmillemme vaivatonta ja miellyttävää. Palvelemme valtionhallintoa, kansalaisia, kuntia, yhteisöjä ja yrityksiä – tiedolla ja taidolla. 

Tuotamme laadukkaita julkisen talouden ja valtion työelämän kehittämisen palveluita sekä edistämme tietojohtamista. Vastaamme muun muassa valtion konsernilaskennasta sekä valtion taloushallinnon, maksuliikkeen ja hankintatoimen ohjaamisesta ja kehittämisestä. Kokoamme ja julkaisemme kuntien ja hyvinvointialueiden taloustiedot. Tuemme valtion organisaatioiden uudistumiskykyä, vastuullisuutta ja kestävää kehitystä.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.valtiokonttori.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa esimerkiksi hankintojen digitalisoinnista, sähköisestä taloushallinnasta ja talousraportoinnista.  Löydät meidät osastolta 0J2.

Digiä kuntatalouteen!

"

Ota Yhteyttä


viestinta@valtiokonttori.fi

Osasto: 0J2

Taloushallinnon digitalisointi – Hanki, laskuta, maksa, raportoi

Seija Friman, Noora Salonen ja Linnea Mäkinen, Valtiokonttori 17.8.2023
Tutustu raportteihin julkisista hankinnoista Tutkihallintoa.fi -palvelussa Julkisilla verovaroilla toimittaessa on tärkeää säilyttää kansalaisten luottamus julkisiin toimijoihin ja niiden tekemiin päätöksiin erityisesti rahan käytön osalta. Julkiset hankinnat muodostavat lähes 15 %...