Valu on yksi Suomen johtavista kuntien ja suurten julkisten organisaatioiden verkkoviestinnän asiantuntijataloista. Huolehdimme verkkopalveluiden koko elinkaaresta. Toteutamme verkkopalvelut määrittelystä ja suunnittelusta tekniseen toteutukseen ja turvalliseen ylläpitoon.

Asiakkainamme on yli 30 kuntaa ja kaupunkia. Kunta-asiakkaiden lisäksi palvelemme valtiollisia toimijoita ja monia julkisen sektorin tunnettuja organisaatioita. Toteuttamamme verkkopalvelut ovat laajoja ja integroituvat saumattomasti eri taustajärjestelmiin, kuten palvelutietovarantoon, datahubiin tai käyttäjähallinta- ja jäsenrekisterijärjestelmiin. Kuntasivustoille integroimme usein myös yhteystietoja puhelinoperaattoreiden järjestelmistä.

Olemme viime vuosina lanseeranneet Kuntasivusto-tuotteen lisäksi myös erilaisia verkkopalveluiden käyttöä tehostavia ratkaisuja. Yksi ratkaisuista on Valu Search. Valu Search -haku on käytössä jo yli 80 organisaatiolla Suomessa ja tuo käyttäjien ulottuville ennakoivan hakutoiminnon, mikä on saavutettava ja selkeä. Hakutulokset lajitellaan sisältökategorian perusteella ja hakuun on mahdollista liittää useita sivustoja.

Tuoreimmat tuotekehityksen ratkaisut liittyvät vahvasti tietoturvaan. Tarjoamme jokaiselle vaatimustasolle sopivan verkkopalveluratkaisun. Kuntasivustojen tietoturvaa ja suorituskykyä vahvistamme Valu Muuri -ratkaisulla, mikä luo merkittävää turvaa mm. palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Muurin lisäksi tarjoamme valmiussivustoja erilaisiin kriisitilanteisiin.

Kaiken tekemisemme taustalla on missiomme:
Autamme asiakkaitamme toimimaan verkossa tehokkaasti ja tuottavasti.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.valu.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Mitä on Kuntasivustot vuonna 2023? Kuinka selvitä ja menestyä muuttuvassa digimaailmassa? Tule kuulolle ja keskustelemaan kanssamme, miten kuntasivustot rakennetaan, kuinka tietoturvakenttä on muuttunut ja miten muut kuntaviestinnän ammattilaiset näkevät kuntasivustonsa. Tietoiskuissa avaamme muuttuvaa tietoturvaympäristöä ja kerromme kuntasivustokyselyn tuloksista.

"

Ota Yhteyttä


Juha Mattila
Sales Director, Partner
Valu Digital Oy
tel. +358-10 423 5403
gsm +358-50-524 1846
juha.mattila@valu.fi
www.valu.fi

Osasto: 3S3

Kuntasivustot vuonna 2022 – menestystekijät ja kipukohdat

Valu Digital, Vesa Lehtinen 12.9.2022
Kartoitimme keväällä yli 40 eri kunnan verkkoviestinnän tilaa. Kuntaviestinnän ammattilaiset vastasivat haastatteluihimme aktiivisesti eri puolilta Suomea. Moottori kuntasivustojen konepellin alla Kartoitukseemme osallistuneista kunnista 65% oli valinnut WordPressin kuntasivuston julkaisujärjestelmäksi. Vielä...