Varaa osastopaikka Kuntamarkkinoilta

Vuoden 2015 Kuntamarkkinoiden osastomyynti on hyvässä vauhdissa – mukana jo lähes 130 yritystä ja yhteisöä. Lisätietoja osastopaikoista antaa Maritta Mäkelä, maritta.makela(at)kuntalehti.fi. Osastopaikkoja on kolmessa eri kerroksessa ja vaihtoehtoina sekä valmisosastoja että lattiatilaa.

www.kuntamarkkinat.fi – sivut on uusittu ja samalla myös tapahtumaan liittyvä extranet-palvelu. Pystymme tarjoamaan näytteilleasettajille entistä enemmän näkyvyyttä julkisilla www-sivuilla. Sivuilla vierailevat voivat tutustua etukäteen tapahtumassa mukana oleviin yrityksiin, yritysten messuviesteihin sekä mahdollisiin tietoiskujen aiheisiin.

Tule mukaan vuoden merkittävämpään kunta-alan tapahtumaan! Kuntamarkkinat on Kuntaliiton suurin vuosittainen asiakastapahtuma ja kokoaa kuntakentän päättäjät ja asiantuntijat kahdeksi päiväksi ajankohtaisten kunta-asioiden pariin.