Osallistu, vaikuta, verkostoidu!

Kuntamarkkinoihin on puolisen vuotta aikaa. Nyt on aika merkitä ajankohta varatuksi Kuntamarkkinat-tapahtumaan!

Lähes 130 näytteilleasettajaa on jo varmistanut osastopaikkansa ja ohjelman valmistelu käynnistyy maaliskuussa Kuntaliiton yksiköissä. Osastopaikoista antaa lisätietoja Maritta Mäkelä, maritta.makela@kuntalehti.fi

Odotamme jännityksellä Kuntatalon remontin valmistumista, jotta pääsemme katsomaan uusitut kokous- ja seminaaritilat. Suunnittelupalaverit yhteistyökumppaneiden kanssa  ovat myös alkaneet. Heidän kanssaan mietimme miten voisimme edelleen parantaa tapahtuman järjestelyjä.

Uudet www-sivut on nyt saatu julkaistua. Nykyinen ”ketterä tapa” toteuttaa sähköisiä palveluja on tuonut aivan uuden särmän tekemiseen, sillä nyt palveluja on helppo muokata matkan varrella tarpeen ja tilanteen mukaan. Nyt ”me vähemmänkin tekniset osaajat” innostumme helpommin sähköisistä projekteista, kun lopputulosta ei tarvitse heti alkuun osata määritellä vaan pelivaraa on koko hankkeen ajan. Lähdimme liikkeelle sivujen kehityshankkeessa Kuntalehden www-sivuista ja sivujen kävijämäärien kasvu antaa uskoa, että olemme oikealla tiellä. Katso myös www.kuntalehti.fi

Kuntamarkkinoiden julkisten sivujen lisäksi uusimme myös näytteilleasettajille tarkoitetut extranet-sivut. Tavoitteenamme on helpottaa näytteilleasettajien tapahtumavalmisteluja sekä parantaa näkyvyyttä julkisilla sivuilla. Myös kävijän on helppo löytää tiedot näytteilleasettajista yhdellä silmäyksellä: mistä osaston löytää, millaisella messuviestillä yritys on mukana, yhteystiedot ja mahdolliset tietoiskut tapahtuman aikana.

Osallistu – vaikuta – verkostoidu!