Kunta-alan ammattitapahtuma lähestyy

Etusivun laskuri kertoo Kuntamarkkinoiden lähestymisestä. Ohjelmaa hiotaan ja viimeisiä osastopaikkoja varataan. Myös ennakkoilmoittautuminen on lähtenyt ripeästi liikkeelle. Yhteistyökumppaneiden kanssa rakentamisaikataulut on lyöty lukkoon.

Uudistuneilla sivuillamme voit kätevästi kerätä itseäsi kiinnostavan ohjelman ja tulostaa sen mukaan. Yksittäiset osiot ovat pituudeltaan max 1,5 tuntia, joten päivään saa mahtumaan useita mielenkiintoisia seminaareja ja tietoiskuja. Aikaa kannattaa varata myös näyttelyosastoihin tutustumiseen, mukana on joukko kunta-alan monivuotisia kumppaneita sekä uusia, mielenkiintoisia palveluntarjoajia.

Tulkaa joukolla kunnastanne mukaan ja hyödyntäkää monipuolinen ja ajankohtainen Kuntamarkkinoiden ohjelmatarjonta! Kuntalehden väki vastaa tapahtuman järjestelyistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin tapahtuman järjestelyihin liittyviin kysymyksiinne kuntamarkkinat@kuntaliitto.fi