Kuntamarkkinoilta vauhtia syksyn kuntatyöhön

Kuntamarkkinat kokoaa jälleen syyskuussa Kuntatalon täyteen kunta-alan ammattilaisia. Päivien aikana on tarjolla runsaasti ohjelmaa eri toimialoilta sekä mielenkiintoisia näyttelyosastoja. Kuntamarkkinat on Kuntaliiton ja Kuntalehden järjestämä kunta-alan suurin vuosittainen ammattilaistapahtuma. Kuntamarkkinat tarjoaa erinomaisen tilaisuuden kuntatoimijoille ja yhteistyökumppaneille verkostoitua ja osallistua laajaan ohjelmatarjontaan.

Tapahtumaan kannattaa ilmoittautua etukäteen ja tulostaa nimikortti. Tämä nopeuttaa sisäänkäyntiä rekisteröintipisteessä. Ohjelmasta voi koostaa itseä kiinnostavat aiheet ja tulostaa valitun ohjelmarungon. Tapahtuma on maksuton.

Kuntamarkkinoiden ajankohtainen ohjelma sekä laaja näyttelyosasto tarjoavat hyvän startin syksyn kuntatyöhön. Lämpimästi tervetuloa tapaamaan tuttuja, verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia onnistuneista kuntatyön käytänteistä.