Osastopaikat varattu ja ohjelmaa rakennetaan

Kuntamarkkinoiden kaikki osastopaikat on varattu, ja mahdollisia peruutuspaikkoja jonottaa tällä hetkellä joitakin organisaatioita. Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille näytteilleasettajille, jotka ovat osaltaan mukana rakentamassa syksyn suurinta kuntatapahtumaa. Tietoiskuaikoja voi varata sähköpostilla kuntamarkkinat(at)kuntaliitto.fi.

Kuntaliiton asiantuntijavetoista seminaariohjelmaa rakennetaan parhaillaan. Julkaisemme ohjelman 6.5.2019 verkkosivustolla. Samalla avaamme tapahtuman rekisteröitymisen kävijöille. Tapahtumaohjelma päivittyy Kuntatapahtumat-appiin viimeistään elokuussa. Avaamme samaan sovellukseen ensimmäistä kertaa palvelun, jonka avulla kävijät voivat sopia tapaamisia etukäteen Kuntamarkkinoille. Verkostoitumista helpottaaksemme Kuntalehti tarjoaa kohtaamispisteen kolmannen kerroksen kahvilan tuntumassa.

Tavataan Kuntamarkkinoilla 11.-12.9.2019!

Liisa Paltta