Kiitos Kuntamarkkinoiden osallistujille

Kiitos kaikille Kuntamarkkinoiden kävijöille, näytteilleasettajille, puhujille ja kumppaneille. Vieraat tekevät tunnelman, niin tänäkin vuonna. Kävijämäärä kahden päivän aikana oli piirun verran yli 7 000. Näytteilleasettajia oli noin 200. Asiantuntijuutta, kokemusta ja edelläkävijyyttä – seminaareja ja tietoiskuja järjestettiin yhteensä 340.

Lähetämme palautepyynnöt huomisen aikana. Toivon, että saamme teiltä runsaasti palautetta tapahtuman kehittämiseksi tulevia vuosia ajatellen.

Ensi vuoden Kuntamarkkinat järjestetään 9.-10.9.2020. Vapaita osastopaikkoja voi varata marraskuun alusta lähtien. Tämän vuoden näytteilleasettajat voivat varata saman osastopaikan lokakuun loppuun saakka.

Kuntamarkkinoiden tuotantotiimin puolesta

Liisa Paltta
tapahtuma- ja markkinointipäällikkö