Ilmoittautumisen avaaminen siirtyy

Kuntamarkkinoiden osallistujien ilmoittautuminen avataan verkossa aikaisemmin ilmoitetusta ajankohdasta poiketen toukokuun puolivälin jälkeen.

Tarkastelemme tällä hetkellä useasta näkökulmasta mahdollisuutta järjestää Kuntamarkkinat vastuullisesti ja turvallisesti syksyllä 2020. Hyvällä ennakoinnilla, ammattitaitoisen tapahtumatiimin vankalla kokemuksella ja luotettavien kumppaneiden saumattomalla yhteistyöllä voimme parantaa osallistumisen turvallisuutta monin eri keinoin.

Ensi syksyn koronatilannetta on mahdotonta ennustaa. Viranomaisilta saamme lähipäivinä uutta tietoa suosituksista ja rajoitusten avaamisesta ja näiden perusteella päätämme ilmoittautumisen avaamisesta.

Asiantuntijavetoisia seminaareja on ideoitu ja valmisteltu kuukausien ajan. Edellisten vuosien tapaan Kuntamarkkinoiden laajasta ja ajankohtaisesta ohjelmasta jokainen löytää takuuvarmasti itseään kiinnostavia aiheita toimialasta riippumatta. Tämän tärkeän sisällön välittämisen haluamme varmistaa kuntien ammattilaisten saataville turvallisesti.

Toisaalta haluamme antaa erilaisille organisaatioille mahdollisuuden tuoda esille omaa sanomaansa, esimerkiksi tuote- ja palvelutarjontaa. Kokoontumalla yhteen ajantasaisen tiedon äärelle voimme löytää yllättäviäkin ratkaisuja olemassa olevien haasteiden selättämiseksi.

Kerromme Kuntamarkkinoiden järjestämiseen liittyvistä mahdollisista muutoksista viipymättä kaikille sidosryhmille.