Kuntamarkkinoiden ilmoittautuminen on avattu

Odotamme ennätysmäärää osallistujia verkossa järjestettäville Kuntamarkkinoille. Tiivistä tunnelmaa tai livekohtaamisia emme tänä syksynä uskalla luvata, mutta ohjelmasisällöstä ei tingitä. Runsaasti ajankohtaista asiaa, uusia ideoita ja tukea omaan työhön.

Kuntamarkkinat on Suomen suurin julkisen hallinnon tapahtuma. Kuntaliitto tarjoaa jäsenkuntiensa edustajille huippufoorumin, jossa on esillä ajankohtaisimmat aiheet kaikkien toimialojen edustajille.

Seminaariohjelma julkaistaan verkkosivustolla kesäkuun aikana. Ohjelma julkaistaan myös messulehdessä, mobiilisovelluksessa ja osallistujaportaalissa, jonne tulevat ohjelmatietojen lisäksi osallistumislinkit.

Kumppaniyritykset ja -yhteisöt ovat omalta osaltaan järjestämässä ohjelmaa Kuntamarkkinolla. Tietoiskut ovat 20 minuutin mittaisia esityksiä yrityksien tuotteista, palveluista sekä case-esimerkeistä yhteistyöstä kuntien kanssa.

Elokuussa julkaistavan Kuntamarkkinat-mobiilisovelluksen kautta on mahdollista lähettää viestejä osallistujille ja kumppaneille.

Julkaisemme yksityiskohtaisen ohjeistuksen osallistumisesta, siitä miten pääsee mukaan eri ohjelmaosuuksiin ja millaisia teknisiä seikkoja on hyvä huomioida ennakkoon.

Verkkotapahtuma on ilmainen kuntien ja kuntaorganisaatioiden sekä muun julkisen hallinnon edustajille. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista, jonka voit tehdä tästä.

Kuntamarkkinoita järjestävät Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti.