Miten osallistua ohjelmaan

Osallistuminen on ilmaista, mutta edellyttää ilmoittautumista. Ohjelmaa pääsevät seuraamaan kaikki kuntien, kuntaorganisaatioiden, muun julkisen hallinnon sekä tapahtumakumppanien edustajat.

Tapahtumaan voi ilmoittautua aina torstaihin 10.9. saakka. Ilmoittautuminen tapahtuu täällä

Ilmoittautumisen jälkeen saamallasi henkilökohtaisella linkillä pääset osallistujaportaaliin, jonka kautta löytyvät kaikkien seminaarien, tietoiskujen ja oheisohjelman lähetyslinkit. Linkkejä ei julkaista muissa kanavissa. 

Kuntaliiton seminaariohjelma lähetetään verkossa videostriimeina sekä Teams -live-tapahtumina. Niihin osallistuminen ei vaadi erillisiä ohjelmistoasennuksia tai kirjautumisia sovelluksiin, vaan uusimpaan versioon päivitetty verkkoselain riittää. Lähetyslinkin kautta pääset osallistumaan haluamaasi ohjelmaan 

Kumppanit ovat voineet valita oman tapansa toteuttaa tietoiskut verkossa. Tietoiskut voivat olla nauhoitteita tai livelähetyksiä. Niiden alkamisajankohdan ja sisällön löydät ohjelmatiedoista. 

Kuntamarkkinoiden kaksipäiväistä studio-ohjelmaa sekä puoluejohdon paneelia keskiviikkona on mahdollista seurata avoimesti verkossa osoitteessa kuntamarkkinat.fi/studio. 

Mistä löydän ohjelmatiedot 

Kuntamarkkinoiden koko ohjelmasisältö julkaistaan verkkosivustolla kuntamarkkinat.fi, Kuntamarkkinat-mobiilisovelluksessa, joka on ladattavissa matkapuhelimeen tai tablettiin Google Play- ja App Store -kaupoistatässä digitaalisessa messulehdessä sekä osallistujaportaalista, jonne osallistujat saavat henkilökohtaisen linkin ilmoittautumisen jälkeen 

Verkkosivustolla ja mobiilisovelluksessa ohjelmaa voi suodattaa muun muassa aihealueiden ja viikonpäivien mukaan. Myös ruotsinkielinen ohjelma on suodatettavissa. 

Kuntaliiton järjestämieseminaarien ja kumppaneiden tietoiskujen rinnalla on tarjolla myös vapaamuotoisempaa ohjelmaa, esimerkiksi taukojumppaa osallistujien hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Kumppanit ovat voineet valita omien tietoiskujensa ajankohdan. 

Muistathan ilmoittautua päästäksesi osallistumaan Kuntamarkkinoiden monipuoliseen ohjelmaan. Linkit seminaarien, tietoiskujen ja oheisohjelman lähetyksiin julkaistaan ainoastaan osallistujaportaalissa.