Näkyvyyttä ja tietoiskuja verkossa

Olemme paketoineet kolme erilaista vaihtoehtoa Kuntamarkkinoiden verkkokumppanuudesta kiinnostuneille organisaatioille. Kumppanipaketeista yksi on suunnattu ainoastaan kolmannen sektorin voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja yhdistyksille.

Tutustu kumppanipakettien vaihtoehtoihin

Tapahtuma tarjoaa kuntien kanssa yhteistyötä tekeville kumppaneille mahdollisuuden esitellä tuotteitaan ja palvelujaan. Jokaiselle kumppanille avataan oma kumppanisivu Kuntamarkkinoiden verkkopalvelussa ja heillä on mahdollisuus järjestää kaksi tietoiskua verkossa. Verkkokumppaneilla on mahdollisuus ottaa kumppanisivullaan käyttöön oma avoin chat matalan kynnyksen keskustelujen käymiseksi. Chatin käyttäminen ei edellytä yleisöltä lataamista, kirjautumista tai aktivointia.

Ohjelma kootaan tapahtumaportaalin, verkkosivustolle ja syksyllä julkaistavaan messulehteen. Kuntamarkkinoiden ohjelmakattaus onkin yksi koko tapahtuma-alan suurimmista Suomessa. Siitä huolimatta osallistujia on riittänyt kaikkiin ohjelmiin.

Syksyn 2020 verkkotapahtumassa seminaareihin ja tietoiskuihin klikattiin sisään tapahtumaportaalin kautta noin 20 000 kertaa. Päälle tulivat avoimien verkkolähetyksien katsojat. Osallistujia oli kaikilta toimialoilta eri puolilta Suomea. Määrällisesti suurin osallistujajoukko oli pääkaupunkiseudulta, mutta asukasmäärään suhteutettuna Lapin kunnat olivat hyvin edustettuina.