Tutustu kumppaneihin etukäteen

Palveluitaan ja tuotteitaan esittelee runsaslukuinen joukko organisaatioita eri toimialoilta, julkisesta hallinnosta ja kolmannelta sektorilta. Kumppanit tekevät kattavasti yhteistyötä kuntien ja kuntaomisteisten organisaatioiden kanssa. Yksi Kuntamarkkinoiden rikkaus on eri toimijoiden yhdistäminen, sillä vain yhteistyötä tekemällä on mahdollista ratkaista entistä monisyisempiä haasteita yhteiseksi eduksi.

Jokaisella kumppanilla on oma avoin kumppanisivu, josta löytyy kattavasti tietoa. Sivulta löydät kumppanin esittelyvideon, ladattavan materiaalin, tietoiskujen tiedot, blogin sekä yhteystiedot yhteydenottoa varten. Sivulta löytyy myös verkkokumppanikohtainen chat, joka palvelee tapahtuman aikana.

Tietoiskut ovat tärkeä osa Kuntamarkkinoiden ajan hermolla olevaa laajaa ohjelmaa. Niistä saat tärkeää tietoa kunkin kumppanin palveluista – varmasti myös uusimmista innovaatioista. Tietoiskuihin pääsee osallistumaan rekisteröitymällä tapahtumaan.

Olemalla aktiivinen saat parhaan hyödyn tapahtumasta.