Ohjeet tapahtumasovellukseen kirjautumiseen

Olemme lähettäneet kirjautumislinkin Kuntamarkkinoille siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka osallistuja on antanut ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli et vielä ole ilmoittautunut, tee se ensin tästä linkistä.

Seuraamalla näitä ohjeita pääset kirjautumaan tapahtumasovellukseen, jossa on näkyvillä kaikki osallistumislinkit eri ohjelmiin. Kirjautumisohjeet on tarkoitettu ensimmäistä kertaa portaaliin kirjautuvalle osallistujalle.

  1. Mene tapahtumasovelluksen etusivulle. Kirjaudu sovelluksen oikeasta yläkulmasta ihmishahmokuvakkeesta.

  1. Paina Kirjaudu sisään, jolloin avautuu kirjautumisikkuna.

  1. Jos sinulla ei ole vielä tiedossa tunnuksia tapahtumasovellukseen, aloita kohdasta ”Tilaa salasana”. Syötä avautuvaan kenttään sähköpostiosoite, jolla olet ilmoittautunut Kuntamarkkinoille ja paina Lähetä salasanalinkki.

  1. Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset määrittämään itsellesi salasanan. Salasanan on oltava vähintään kymmenen merkkiä pitkä ja sen tulee sisältää isoja ja pieniä kirjaimia ja vähintään yksi numero ja erikoismerkki. Erikoismerkeistä sallittuja ovat muut paitsi _ ’ ” ´. Kun olet määrittänyt uuden salasanan, paina Aseta salasana.
  2. Täytä avautuvaan kirjautumisikkunaan sähköpostiosoitteesi ja hetki sitten määrittämäsi salasana.
  3. Kun olet kirjautuneena, näet oman nimesi ihmishahmokuvakkeen takana.

 

7. Nyt pääset näkemään ohjelmien stream-linkit. Linkit löytyvät kunkin ohjelman omalta ohjelmasivulta, jonne pääset klikkaamalla kyseistä ohjelmaa ohjelmalistauksessa.

Mikäli et ole saanut kirjautumislinkkiä sähköpostiisi, pääset luomaan salasanan klikkaamalla tästä ja seuraamalla edellisiä ohjeita.
HUOM. Kirjautuminen edellyttää, että olet ensin ilmoittautunut tapahtumaan. Ilmoittautua voit klikkaamalla tästä.