Kuntamarkkinat järjestetään Kuntatalolla

Ideoita pulppuava koko kuntakentän yhteinen vuoden suurin foorumi palaa Kuntatalolle kahden vuoden jälkeen. Järjestyksessään 29. Kuntamarkkinat järjestetään Helsingin Kalliossa 14.-15.9.2022. Perinteisen tapahtuman rinnalla osa laajasta seminaariohjelmasta striimataan verkkoon ja myös kumppanit voivat järjestää tietoiskujaan verkossa. Ohjelman valmistelu on jo aloitettu. Myös kuntien tuottamaa ohjelmaa tullaan näkemään ensi syksyn Kuntamarkkinoilla. Koko ohjelman julkaisu tapahtuu toukokuussa.

Kuntamarkkinoiden Kuntatalolla käytössä olevien tilojen toimintoja on järjestetty uudelleen ja tapahtuma-alueen pohjakarttoja on kokonaisuudessaan selkeytetty. Kumppaninäyttely ja sisääntulo tapahtumaan säilyvät tuttuun tapaan K-kerroksessa. K-kerroksen näyttely kahviloineen on avoinna ensimmäisenä tapahtumapäivänä aina iltakuuteen saakka. Niin ikään K-kerrokseen rakentuu uusi brunssiravintola. Kolmannen kerroksen kokoustiloissa sijaitsee toinen kumppaninäyttely ja siellä järjestetään Kuntaliiton seminaareja sekä osa kumppaneiden tietoiskuista.

Kumppaninäyttelyn paikkojen ennakkovaraus K- ja 3. kerroksesta on mahdollista tehdä 1.12.2021-31.1.2022. Uudet pohjakartat ja vuoden 2022 kumppanipakettien sisällöt on julkaistu tämän linkin sivulla. Näyttelypaikkojen ennakkovarauslomake avataan keskiviikkona 1.12. klo 9.00. samassa osoitteessa.

Näyttelypaikat varataan saatujen varaustoiveiden mukaisessa järjestyksessä. 3. kerroksen seinäkepaikat on varattavissa ensisijaisesti yleishyödyllisille, voittoa tavoittamattomille, yhdistyksille ja järjestöille. Varattavissa olevat paikat napataan nopeasti, joten kannattaa toimia pian. Ennakkovarauksen tehneille kumppaneille lähetetään tieto näyttelypaikkavarauksesta niin pian kuin mahdollista.

Katutasossa osallistujia ja Iltatärskyjen kutsuvieraita palvelevat Soupster Familyn ja yhteistyökumppaneiden monipuoliset ravintolat ja kahvilat terasseineen. Uudistetut ravintolapalvelut mahdollistavat niin rauhallisen lounaskeskustelun kuin nopeammin nautitun herkullisen raikkaan buffet-lounaan. Ruoka-aineista löytyy runsaasti valinnan varaa, laadukkaasta kahvista ei tingitä ja Kuntamarkkinoiden oma nimikkojuomakin lanseerataan ensi syksynä.

Monipuolisuuden ja laadukkuuden – niin ohjelman kuin palveluiden – rinnalla panostamme ensi syksynä turvallisiin kohtaamisiin.

Kuntamarkkinat säilyy avoimena ja ilmaisena tapahtumana julkisen hallinnon, kuntien valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille. Toivotamme kaikki tervetulleiksi Kuntatalolle osallistumaan, verkostoitumaan ja vaikuttamaan! Pidätämme kuitenkin mahdollisuuden rajata tarvittaessa tapahtuman osallistujamäärää, jonka vuoksi edellytämme osallistujien ennakkorekisteröitymistä Kuntamarkkinoille. Ilmoittautuminen avataan toukokuussa.

Tavataan Kuntatalolla 14.-15.9.2022!