Kuntaliiton ohjelma järjestetään Kuntatalolla

Kahden verkkovuoden tauon jälkeen Kuntatalo täyttyy jälleen laadukkaan ohjelman ohella jälleennäkemisistä ja puheensorinasta. Uusia ideoita syntyy, niitä etsitään ja jaetaan. Nyt jos koskaan kannattaa tulla verkostoitumaan ja kokemaan Kuntamarkkinoiden ainutlaatuinen tunnelma.

Kuntaliiton ja kuntien ohjelma järjestetään Kuntatalolla olevalle yleisölle. Verkossa on katsottavissa suorina lähetyksinä keskiviikkona klo 10 alkava suosittu Puoluejohtajapaneeli sekä tapahtuman toiseen aamun yleisön herättelevä Huomenta kunnat klo 9. Molempia voi seurata paikan päällä.

Verkossa voit osallistua kumppaneiden ajankohtaiseen ohjelmaan. Tietoiskuja on tarjolla eri toimialoilta. Osa kumppaneiden tietoiskuista järjestetään lisäksi Kuntatalolla. Ohjelma täydentyy aina elokuun alkuun saakka.

Kumppaninäyttelyalueet ovat avoinna 3. kerroksessa molempina päivinä klo 9-16 sekä K-kerroksessa keskiviikkona klo 9-18 ja torstaina klo 9-16. Kuntatalolla tapaat kaikki ohjelmaa järjestävien kumppaniorganisaatioiden sekä Kuntaliiton ja Kuntalehden edustajat.