Luvassa kaikkien aikojen ohjelma

Kuntaliiton ohjelmaa on 140 otsikon verran. Sisältö totuttuun tapaan asiantuntevaa ja ajan hermolla. Puoluejohtajat kokoontuvat perinteiseen paneeliin keskiviikkoaamuna. Paneelin lisäksi torstaiaamun Huomenta kunnat -keskustelu on katsottavissa myös verkossa. Ajankohtaisessa ohjelmassa nousevat esiin tuttujen teemojen rinnalla muun muassa sotepalveluiden järjestämisen rajapinnat ja kuntien varautuminen.

Erilaiset kunnat on kutsuttu paikan päälle ideoimaan kuntien palvelujen järjestämistä torstain hackathoniin teemalla Vapaa kunta. Kuntien omia käytäntöjä ja malleja esitellään ohjelmassa lisäksi parikymmentä.

Kumppaneiden ohjelmaa on mahdollisuus seurata verkossa ja Kuntatalolla. Tietoiskuissa esitellään kumppaneiden tarjontaa sekä yhteistyötä julkisten toimijoiden kanssa. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on läsnä kumppaneiden arjessa.

Suuri osa ohjelmasta on jo julkaistu, mutta tiedot täydentyät aina elokuuhun saakka.