Tilastoja ja palautetta

Kuntamarkkinoiden 30. juhlavuoden tapahtuma kokosi Kuntatalolle kahden päivän aikana n. 6 500 kävijää. Saimme kävijöiltä ja kumppaneilta runsaasti palautetta, josta iso kiitos!

Kävijöiden antaman palautteen (asteikko 1-5) tapahtuman yleisarvosanan keskiarvo oli 3,8, samoin kumppaneiden. Aika yksimielisiä olivat siis vastaajat. Ohjelmasisällön ajankohtaisuus arvioitiin keskiarvolla 4,4. Huikeaa! Ohjelmaa oli tarjolla yhteensä 240 eri otsikon verran. Kävijät osallistuivat keskimäärin 3-5 ohjelmaan. Kyselyyn vastanneista kävijöistä lähes kymmenen prosenttia ei osallistunut ollenkaan ohjelmaan, mutta melkein jokainen heistä vieraili kuitenkin näyttelyssä.

Kävijöistä hieman yli 70 % työskenteli kunnan tai kaupungin palveluksessa tai toimi luottamushenkilönä. 177 henkilöä ilmoitti olevansa kunnan- tai kaupunginjohtaja tai pormestari, 317 kunnan tai kaupungin luottamushenkilöjohtaja ja 307 toimialajohtaja.

Avoimista palautteista iso osa koski tapahtumatilaa. Kuntamarkkinat täyttää normaalisti toimistoina ja kokoustiloina toimivan Kuntatalon kaikki saatavilla olevat neliöt. Keskikerrosten parempaan ilmanvaihtoon liittyviä mahdollisia pysyviä tai väliaikaisia ratkaisuja selvitetään parhaillaan.

Kiitosta vastaajilta saivat muun muassa ohjelmasisältö, asiakaspalvelu ja ruoka. Kuntamarkkinoiden tunnelma oli hyväntuulinen. Uusien ja vanhojen tuttavien kohtaamiset puheensorinan kera täyttivät Kuntatalon. Kiitos osallistumisesta!