Hyvinvointiala HALI ry edustaa yksityisiä sosiaali- ja terveysalan yrityksiä ja järjestöjä. HALIn toimistolla työskentelee yli 20 elinkeinopolitiikan, työmarkkinoiden ja viestinnän ammattilaista, jotka jakavat yhteisen päämäärän alan kehittämiseksi.

Tarjoamme ratkaisuja hyvinvoinnin turvaamiseen. Tavoitteenamme on saada laadukkaat hyvinvointipalvelut jokaiselle, riippumatta ihmisten elämäntilanteesta tai varallisuudesta. Pyrimme siihen, että kaikilla olisi sujuva pääsy hyvään hoitoon, hoivaan ja muihin sote-palveluihin. Haluamme varmistaa, että hyvinvointi on kaikkien ulottuvilla.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.hyvinvointiala.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

HALIn asiantuntijat ovat kumppanisi sote-palvelujen kehittämisessä. Tule keskustelemaan kanssamme osastolle 3S20 3. kerrokseen!

Pidämme Kuntamarkkinoilla myös kaksi tietoiskua. Ensimmäinen tietoisku ”Toimiva sote-yhteistyö vuoropuhelulla” pidetään keskiviikkona 13.9. klo 15 tilassa A3.8. Toinen tietoisku ”Onnistuneilla hankinnoilla parempia sote-palveluja ja kustannustehokkuutta” pidetään torstaina 14.9. klo 11.30 tilassa B1.4. Lämpimästi tervetuloa kuulolle!

"

Ota Yhteyttä


Amanda Laukkanen
Viestinnän asiantuntija
040 834 3577
amanda.laukkanen@hyvinvointiala.fi

Osasto: 3S20