Kuntamarkkinoiden ilmoittautuminen on avattu

Tervetuloa seuraamaan kunta-alan vuoden suurimman foorumin seminaareja ja tietoiskuja verkkoon 15.-16.9.2021. Osallistuminen on ilmaista kaikille julkisen hallinnon, kuntien valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille, mutta edellyttää rekisteröitymistä ennakkoon.

Ohjelma on tuttuun tapaan laaja ja monipuolinen käsittäen kaikkien toimialojen ajankohtaisseminaarit. Kuntaliiton seminaareja on 110. Niiden rinnalla ohjelmassa on noin 100 kumppanin tietoiskuja kuntaorganisaatioiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä sekä tarjolla olevista tuotteista ja palveluista.

Ohjelmassa painotetaan ratkaisukeskeisyyttä. Kuntien tulevaisuutta ja tulevaisuuden palveluja käsitellään muun muassa ison luentosalin lavalla seminaareissa Tulevaisuuden kunta, Tulevaisuuden työllisyyspalvelut ja Tulevaisuuden matkailu, jossa painopiste on elinvoiman säilyttämisessä.

Torstaiaamun ohjelman polttopisteessä on talous. Päivän avaa keynotellaan talouden nobelisti Bengt Holmström, jonka jälkeen kuullaan kuntatalouden ajankohtaisseminaari.

Odotettu puoluejohtajien paneeli kokoontuu keskiviikkona puolen päivän aikaan. Luvassa on varmasti mielenkiintoisia puheenvuoroja kuntavaalien jälkeen. Ohjelma täydentyy aina tapahtumaan saakka >

Kuntatalolle kutsuttavat henkilöt saavat kutsun sähköpostilla. Kutsu sisältää ilmoittautumislinkin. Paikan päälle ilmoittautuvat vieraat saavat automaattisesti osallistumislinkin myös verkko-ohjelmaan.

Lämpimästi tervetuloa Kuntamarkkinoille!