Kuntamarkkinat lähenee: huomioithan nämä asiat

Elokuu on vaihtumassa syyskuuksi. Tämä tarkoittaa, että myös Kuntamarkkinat lähenee kovaa vauhtia. Mikäli et ole vielä ilmoittautunut tapahtumaan, nyt on oivallinen hetki tehdä se tästä!

Muistilista ilmoittautuneille

  1. QR-koodillisen nimikortin tulostus

Lähetämme ennakkoon ilmoittautuneille QR-koodillisen nimikortin lähempänä tapahtumaa. Tulosta nimikortti mahdollisuuksien mukaan ennen Kuntatalolle saapumista – se on pääsylippusi sekä tapahtumaan että sen ohjelmiin. Nimikortin tulostaminen on tarvittaessa mahdollista myös Kuntamarkkinoiden sisäänkäynnillä itsepalvelupisteillä tai asiakaspalvelussa.

Saat sisääntulon yhteydessä tapahtumapassin, johon saat nimikorttisi esille. Skannaamme nimikortin sekä sisääntulossa että kokoustilojen ovilla ennen jokaisen ohjelman alkua.

  1. Tutustu tapahtumasovellukseen

Tapahtumasovelluksen kirjautumisohjeet löydät täältä. Rekisteröitymällä tapahtumasovellukseen saat käyttöösi kaikki ne ohjelmien esitykset ja tallenteet, jotka eri ohjelmien järjestäjät julkaisevat. Osa materiaalista julkaistaan vasta Kuntamarkkinoiden jälkeen. Huomaathan, että ohjelmaa ei voi seurata verkossa, vaan kaikki ohjelma järjestetään paikan päällä Kuntatalolla.

  1. Suunnittele tapahtumapäiväsi

Kuntamarkkinoiden seminaareihin ja tietoiskuihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Suosittelemme lämpimästi käyttämään tapahtumasovellusta oman aikataulun suunnitteluun – ohjelmaa on paljon ja joskus myös päällekkäin. Kuntamarkkinoiden ajantasaisen ohjelman löydät täältä. Ohjelma täydentyy aina tapahtumaan saakka. Ohjelma julkaistaan myös messulehdessä, joka on jaossa Kuntatalolla ja luettavissa verkossa.

  1. Innostu syksyn suurimmasta julkisen hallinnon foorumista!