Advania on yksi Pohjois-Euroopan IT-markkinan johtavista toimijoista. Yli miljardin euron liikevaihdollaan Advania Group on yksi Pohjois-Euroopan IT-markkinan johtavista toimijoista. Yhtiöllä on noin 4 000 työntekijää kaikissa Pohjoismaissa ja Iso-Britanniassa. Suomessa Advanian palveluksessa on yli 330 asiantuntijaa. Tarjoamme kattavat palvelut konsultoinnista loppukäyttäjäpalveluihin sekä IT-ulkoistuksiin. Autamme asiakkaitamme pilvipalvelusiirtymissä sekä digitaalisten palveluiden ja työympäristöjen rakentamisessa. Advanian suomalaiset ja kansainväliset asiakkaat toimivat kaikilla yhteiskunnan alueilla, julkissektorista teollisuuteen ja palvelualoille.

Yhdessä Opinsys Oy:n kanssa esittelemme kouluille kierrätettyihin laitteisiin perustuvaa ympäristöystävällistä kokonaisratkaisua konehankintaan ja -hallintaan. Esimerkiksi lukiolaiskannettava on täysin lukiolaisten tarpeisiin suunniteltu, joka toimitetaan kokonaispalveluna sisältäen tukipalvelun, asennuksen, neuvonnan ja huollon. Useissa Suomen lukioissa on jo löydetty uusiokannettavasta ratkaisu kasvavaan laitetarpeeseen.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.advania.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Lämpimästi tervetuloa osastollemme nro 0B5 tutustumaan meihin ja palveluihimme! Pidämme myös tietoiskut verkossa keskiviikkona 14.9. kello 10 ja torstaina 15.9. kello 13.
Tietoiskun aiheen esittelyvideo

"

Ota Yhteyttä


Erkki Kondelin
Director Of Business Development and Public Sales
erkki.kondelin@advania.com
+358445474422

Osasto: 0B5