Advania
The tech company with people at heart

Advania on yksi Pohjois-Euroopan IT-markkinan johtavista toimijoista. Suomalaiset ja pohjoismaiset asiakkaamme toimivat yhteiskunnan kaikilla alueilla julkissektorista teollisuuteen ja palvelualoille. Yhtiöllä on noin 4 500 työntekijää kaikissa Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa. Suomessa Advanian palveluksessa on yli 330 asiantuntijaa. Tarjoamme kattavat palvelut konsultoinnista loppukäyttäjäpalveluihin sekä IT-ulkoistuksiin. Autamme asiakkaitamme pilvipalvelusiirtymissä sekä digitaalisten palveluiden ja työympäristöjen rakentamisessa.

Advanian toimintamallin ytimessä ovat vahvat paikalliset maayhtiöt sekä asiakasläheisyys. Advania on yhtiö, jossa osaajat ratkaisevat. Korkealaatuiset ja kehittyvät ratkaisut syntyvät vain parhaiden osaajien käsissä. Tuotamme arvoa tekemällä päätökset mahdollisimman lähellä asiakkaitamme, siellä missä toiminta tapahtuu.

Yhteistyössä Opinsys Oy:n kanssa esittelemme Kuntamarkkinoilla kouluille kierrätettyihin laitteisiin perustuvaa ympäristöystävällistä kokonaisratkaisua konehankintaan ja -hallintaan. Esimerkiksi lukiolaiskannettava on täysin lukiolaisten tarpeisiin suunniteltu, joka toimitetaan kokonaispalveluna sisältäen tukipalvelun, asennuksen, neuvonnan ja huollon. Useissa Suomen lukioissa on jo löydetty uusiokannettavasta ratkaisu kasvavaan laitetarpeeseen.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.advania.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Lämpimästi tervetuloa osastollemme nro 0B2 tutustumaan meihin ja palveluihimme! Lue lisää: www.advania.fi

"

Ota Yhteyttä


Erkki Kondelin, Director of business Development and public Sales
044 5474 422, erkki.kondelin@advania.com

Osasto: 0B2

Käytetty IT-laite – hankintojen de facto standardiksi?

Erkki Kondelin, Advania Finland Oy 11.9.2023
Julkishallinnossa kiinnostus käytettyjä IT-laitteita kohtaan on noussut viime vuoden aikana voimakkaasti . Tarjouspyyntöjä voittaneena myyjänä näen hankintatavan voimistuvan. Uskon myös kierrätetyn laitteen nousevan de facto standardiksi hankinnoissa. IT-laitteiden elinkaari on...