Huolehdimme sähkönjakelusta sekä ylläpidämme, kunnostamme ja rakennamme säänkestävää sähköverkkoa noin 714 000 asiakkaallemme Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa.

Valvomme verkon toimintaa ympäri vuorokauden, jotta voimme tarjota asiakkaillemme toimivan ja turvallisen sähkönjakelun, vaivattoman asiakaspalvelun ja kohtuullisen hinnoittelun.

Säänkestävä, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja.

Kumppanin verkkosivu:


https://caruna.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Miten energiamurros koskettaa kuntien eri toimintoja? Sähköinen liikenne, aurinkopaneelit ja uudenlaiset lämmitysratkaisut muokkaavat energiankulutusta. Yhteiskunnan eri sektoreiden sähköistyminen, sähköisen liikenteen kasvaminen ja elämämme vahvempi digitalisoituminen kasvattavat päivittäin tarvitsemaamme sähkömäärää. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan miten energiamurros vaikuttaa kuntien eri toimintoihin, hiilineutraaliustavoitteiden tukemisesta vahvalla tulevaisuuden tarpeisiin vastaavalla sähköverkolla, joka mahdollistaa puhtaan energian ratkaisut kunnille, asukkaille ja paikallisille yrityksille. Tietoisku järjestetään Kuntatalolla torstaina 15.9. klo 10.30-10.50 tilassa A3.21. Puhujana on Carunan innovaatiopäällikkö Mika Suomi.

Kuntamarkkinoiden ajan carunalaisia löytyy osastopaikalta OJ11. Tervetuloa keskustelemaan ajankohtaisista energia-asioista, sähkönjakelusta ja energiamurroksesta. Nähdään messuilla!

"

Ota Yhteyttä


veera.villikari@caruna.fi

Osasto: 0J11