Autamme kuntia saavuttamaan kustannussäästöjä, kehittämään asukaslähtöisiä palveluita ja edistämään alueiden elinvoimaisuutta. Työskentelemme paikallisesti lähellä asiakkaitamme, meillä on Suomessa 3 800 työntekijää yli 160 paikkakunnalla ja aluetoimistot 11 paikkakunnalla. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme tulevaisuuden älykkäitä kuntia.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.cgi.com/fi/fi/tapahtumat/kuntamarkkinat

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Kuntamarkkinoiden juhlavuoden teema on uudistuminen ja yhteistyö. Tekoälyn tuleminen ja työn murros vaikuttavat merkittävästi kuntasektorin toimintaan ja tarjoavat samalla mahdollisuuksia uudistumiselle ja yhteistyölle. Tule kuulemaan lisää ja jututtamaan meitä näistä aiheista. Kerromme myös uudistuvista hallinnon HR-, työvoimahallinnan ja palkkaratkaisuista. Löydät meidät K-kerroksen näyttelystä!

"
Osasto: 0K1

Tekoäly ja työn murros kuntien uudistumisen ajureina

CGI:n asiantuntijat 7.9.2023
Kuntamarkkinoiden juhlavuoden teema on uudistuminen ja yhteistyö. Tekoälyn tuleminen osaksi arkea ja työn murros vaikuttavat merkittävästi kuntasektorin toimintaan ja tarjoavat samalla mahdollisuuksia uudistumiselle ja yhteistyölle. Lisääntyvä automaatio ja tekoälyn hyödyntäminen...