Kuntalaskenta on Suomen suurin pieni taloushallinnon kumppani. Kunnon Kunnille.

Tarjoamme digitaalisia talous- ja palkkahallinnon palveluja sekä kehittämiskonsultointia julkisyhteisöille valtakunnallisesti. Asiantunteva tiimimme koostuu 30 ammattilaisesta, joilla on vahva osaaminen ja kokemus kunta-alalta. Olemme osa Administer-konsernia, mikä varmistaa laadukkaan tukiverkoston ja huippuluokan taloushallinnon järjestelmät.

Olemme vahva ja luotettava taloushallinnon kumppanina, joka tarjoaa monipuolisia ja räätälöityjä laskenta- ja kirjanpitopalveluita kunnille ja julkisille organisaatioille. Kokeneet taloushallinnon asiantuntijamme ymmärtävät kuntien tarpeet, mikä mahdollistaa parhaiden ratkaisujen tarjoamisen ja tulevien tarpeiden ennustamisen.

Vuosien kokemus kuntien taloushallinnosta ja julkisen sektorin tarpeista tekee meistä ihanteellisen kumppanin. Syvällinen ymmärrys kuntien talousprosesseista, lakeihin liittyvistä vaatimuksista ja parhaista käytännöistä takaa parhaan palvelun.

Olemme teknologian edelläkävijöitä ja pyrimme jatkuvasti tehostamaan prosessejamme. Digitaaliset työkalumme mahdollistavat reaaliaikaisen talouden seurannan, mikä lisää tarkkuutta ja tehokkuutta.

Arvomme pohjautuvat vahvaan kumppanuuteen ja pitkäaikaiseen sitoutumiseen. Tavoitteenamme on tukea kuntia taloudellisessa menestyksessä ja kehityksessä. Asiakastyytyväisyys on aina etusijalla.

Olipa tarve suuri tai pieni, tarjoamme juuri sinun kuntasi tarpeisiin ammattitaitoisia taloushallinnon ratkaisuja. Me hoidamme taloutesi, jotta voit keskittyä kuntasi kehittämiseen ja asukkaiden hyvinvointiin.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme osastolle 013!

Kumppanin verkkosivu:


https://www.kuntalaskenta.fi/palvelumme/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa vierailemaan messuosastollemme!

Tule keskustelemaan kanssamme ja tutustumaan siihen, miten voimme olla avuksi taloushallintosi haasteissa. Messuosastollamme saat henkilökohtaista palvelua ja lisätietoa siitä, miten voimme tukea sinun tarpeitasi.

Nähdään messuilla!

Ystävällisin terveisin,
Kuntalaskenta Oy:n tiimi

"

Ota Yhteyttä


MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Juha Nupponen
+358 40 550 5813
juha.nupponen@kuntalaskenta.fi

Osasto: 0I3