Sarastia Oy on kuntien, kuntayhtiöiden ja hyvinvointialueiden omistama yritys, joka tuottaa omistaja-asiakkailleen taloushallinnon ja palkanlaskennan palveluja, asiointi- ja ohjelmistoratkaisuja sekä hankintapalveluja. Sarastia on Taloushallintoliiton auktorisoima vahva talousalan ammattilainen, joka tuntee julkisyhteisöjen tarpeet.

Sarastia-konserni on Suomen suurin julkisomisteinen talous- ja henkilöstöhallinnon tukipalveluja tarjoava yritysperhe. Tunnemme kunta- ja sotealan prosessit, kehitämme toimintatapoja ja pyrimme tuottamaan palveluja laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Luomme arvoa osakkeenomistajille ennen kaikkea tuottamalla palveluja ja kehittämällä niitä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toimimme luotettavasti ja läpinäkyvästi hyvän hallinnon periaatteita noudattaen.

Sarastia-konsernin muodostavat seuraavat yhtiöt: Sarastia Oy, Sarastia Rekry, Revire (ent. Suomen Kuntaperintä) ja Onvire.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.sarastia.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Olemme tavattavissa Kuntamarkkinoilla osastolla 0I9 K-kerroksessa sekä Sarastian toimitiloissa 3. kerroksessa. Paikalla edustajia Sarastiasta, Sarastia Rekrystä sekä Revirestä (ent. Suomen Kuntaperintä).
Meillä on uudistunut ilme ja pian myös uudet verkkosivut – uudistuksista huolimatta olemme kuntien ja hyvinvointialueiden vanha tuttu kumppani. Tule tervehtimään!

"
Osasto: 0I9