Sarastia on Suomen suurin julkisen sektorin talous- ja henkilöstöhallinnon tukipalvelukumppani ja modernien kuntalaispalveluiden tuottaja. Toimimme 18 maakunnan alueella ja yli 900 asiantuntijan voimin. Kehitämme palveluitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa aluekehityksen näkökulmasta ja siten, että yksittäiset asiakkaamme hyötyvät ympäri Suomen tehtävästä kehitystyöstä.

Sarastia ei toimi kasvottomien osakkeenomistajien voittojen takia, vaan olemme kuntatoimijoiden ja asukkaiden – siis meidän kaikkien – omistama yhteinen yritys.

Sarastia-konserniin kuuluvat Sarastia-osakeyhtiön lisäksi Suomen Kuntaperintä ja Sarastia Rekry sekä muille kuin omistaja-asiakkaille palveluja tarjoava Onvire.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.sarastia.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tule tapaamaan meitä Kuntamarkkinoille K-kerroksen osastolle 0I9 tai Sarastian omiin toimitiloihin Kuntatalon 3. kerrokseen. Nähdään Kuntamarkkinoilla!

"
Osasto: 0I9

Sote-uudistus ja digitalisaatio muuttavat koko kuntasektoria

Sarastia Oy, Mika Kantola 12.9.2022
Kunnat ovat parhaillaan ison myllerryksen keskellä. Hyvinvointialueet aloittavat pian toimintansa, minkä myötä koko julkinen sektori järjestäytyy uudelleen. Uudet hyvinvointialueet yhdistävät monta eri toimijaa yhdeksi kokonaisuudeksi – muutos tulee olemaan iso,...