Mukavaa joulun aikaa ja menestystä uudelle vuodelle 2018!

Vuoden 2017 loppusuora häämöttää ja valmistautuminen uuden vuoden koitoksiin alkaa olla käsillä. Vuosi 2017 jää monellakin tapaa mieleen. Erilaiset Suomi 100 juhlat ja huomionsosoitukset ovat olleet näkyvästi esillä koko maassa. Piristynyt talous puolestaan on tuonut uutta virtaa niin yrityselämään kuin työllisyysrintamallekin.

Kuntamarkkinat täyttää ensi vuonna 25 vuotta  – se on kunnioitettava ikä tapahtumalle. Kiitos näistä vuosista kuuluu kävijöille, näytteilleasettajille, Kuntaliiton henkilökunnalle sekä yhteistyökumppaneille.

Huolimatta somen kasvavasta merkityksestä ihmisten arjessa ja työelämässä, tapahtumille ennustetaan  loistavaa tulevaisuutta. Ihmisten tarve aitoon vuorovaikutukseen, verkostoitumiseen ja yhteisten asioiden pariin kokoontumiseeen on meihin sisään rakennettu voima ja tahtotila.

On suuri ilo olla mukana tekemässä kunta-alan ammattilaisille vuoden yhtä suurimpaa tapahtumaa ja luomassa kohtaamispaikkoja ajatusten ja ideoiden vaihtoon. Monimutkaistuvassa maailmassa työskentely tuo mukanaan entistä syvemmän tarpeen yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen ympärillä olevien toimijoiden kanssa.

Kuntamarkkinoiden puolesta kaikille kumppaneille mukavaa joulun aikaa! Menestystä ja onnea vuodelle 2018 – tehdään yhdessä merkitykselliset juhlavuoden Kuntamarkkinat!