Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailu 2018 ─ hyvät markkinointiteot esiin

Tehdäänkö teidän kunnassanne Suomen parasta kuntamarkkinointia?  Kuntamarkkinoinnin Suomen mestareiden etsintä on kuumimmillaan,  mukaan ehtii ilmoittautumalla viimeistään 9.3.2018.  Kilpailuun voivat osallistua kunnat, seudut ja alueet sekä kuntien omistamat ja rahoittamat organisaatiot. Mainostoimistot voivat osallistua kilpailuun yhdessä asiakkaittensa kanssa.  Lisätietoa kilpailusta ja aiemmista menestyjistä Piirin sivuilta.

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun tavoitteena on kehittää markkinointi- ja viestintäosaamista kunta-alalla sekä tuoda esille viestinnän ja markkinoinnin hienoja tekoja ja parhaita käytäntöjä.
Kilpailutyö voi käsittää koko seudun tai kunnan markkinointiviestintäkokonaisuuden, tietyn palvelukokonaisuuden tai yksittäisen palvelun markkinoinnin. Oleellista on osoittaa markkinoinnin tuloksellisuus.

Kilpailun järjestäjät: Suomen Kuntaliitto ry, SEKES ry, Suoma ry

Yhteistyössä: Sanoma, Otavamedia, Kuntalehti, Kommuntorget

Kuntamarkkinoinnin Suomen mestarit palkitaan 16.5.-17.5. Seinäjoella

Toukokuun piiritapahtumassa kohtaavat kuntien ja kuntataustaisten organisaatioiden viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijat. Tule tapahtumaan kouluttautumaan, verkostoitumaan ja hakemaan sparrausta markkinointiin ja viestintään. Katso tästä lisätietoa ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan.

Tapahtumassa nostetaan esiin alan kiinnostavimmat ja tuloksellisimmat kampanjat. Puhutaan megatrendeistä ja heikoista signaaleista tulevaisuuden kompasseina, kuntasponsoroinnista, kunnan näkyvyydestä digitaalisen markkinoinnin avulla, yritysyhteistyöstä sekä vähän pandoista.

Kuntamarkkinoinnin Suomen mestarit palkitaan iltajuhlassa. Innostu omasta ja muiden onnistumisista, ole mukana jakamassa sekä syventämässä omaa osaamistasi!