Kuntamarkkinat 25 vuotta

Kuntamarkkinoita on järjestetty jo 24 kertaa, joten tänä vuonna saavutamme neljännesvuosisadan etapin. Vuonna 1994 Kuntatalossa tehtiin rohkea päätös lähteä rakentamaan uutta tapahtumakonseptia kunta-alan ammattilaisille. Tapahtuma on muuttunut vuosien saatossa talkoohengellä tehdystä tapahtumasta ammattitapahtumaksi.  Ensimmäisenä vuonna näytteilleasettajia oli 51. Viime vuosina näytteilleasettajien määrä on ollut noin 200.  Joka vuosi tapahtumaa pyritään katsomaan uusin silmin ja  parantamaan järjestelyjä saadun palautteen perusteella. Ja koskaanhan tapahtumajärjestelyt eivät saa muuttua rutiiniksi! Järjestelyt on aina hoidettava yhtä suurella innolla  ja huolellisuudella. Luotettavat yhteistyökumppanit ja aktiiviset vieraat luovat erinomaisen perustan tämänkin vuoden tapahtumalle. Kohdataan siis Kuntamarkkinoilla 12.-13.9.