Valmistaudu syksyn Kuntamarkkinat-tapahtumaan

Lomapäivät alkavat vähitellen olla takana päin. Toivottavasti loma virkisti niin mieliä kuin kroppaakin ja töihin paluu sujuu mutkitta.

Kuntamarkkinat lähestyvät ja nyt voi viimeistään ennakkorekisteröityä, tilata ruoka/kahvilippuja sekä varata majoituspaikkoja. Ohjelmaa on jälleen runsaasti, joten siihen kannattaa tutustua etukäteen ja koota itselleen kiinnostava seminaaripaketti.  Laajasta valikoimasta jää varmasti aina myös jotakin kiinnostavaa kuulematta joten kannattaa muistaa, että osa seminaareista tallennetaan ja niitä voi katsoa myös jälkeenpäin. Esimerkiksi 1. kerroksen luentosalin ohjelma tallennetaan.

Käytössä on syyskuun alusta myös mobiilisovellus, jonka voit ladata maksutta puhelimeesi sovelluskaupasta. Löydät sen Kuntatapahtumat nimellä. Sovellus tarjoaa tietoa seminaariohjelmasta, näytteilleasettajista sekä tapahtuma-alueen palveluista.