Tervetuloa verkostoitumaan ja vaikuttamaan Kuntamarkkinoille

Elinvoiman monet kasvot näyttäytyvät kunta-alan ammattilaisten ykköstapahtuman monipuolisessa ja laadukkaassa ohjelmassa. Nähdäänkö kuntien erilaisuus mahdollisuutena vai nouseeko vastakkainasettelu esiin puheenvuoroissa? Valtakunnan kärkipoliitikot keskustelevat kuntien tulevaisuudesta, taloudesta ja palveluista suositussa puoluejohdon paneelissa, digitaalisuutta käsitellään sadassa esityksessä, valtionosuudet puhuttavat, lakiklinikka tarjoaa tukea juridisiin kysymyksiin sekä paljon muuta – unohtamatta näytteilleasettajien ajankohtaisia tietoiskuja.

Kuntamarkkinoiden ovet avataan kahden viikon kuluttua. Paikan päälle saapuu jälleen vaikuttava määrä viranhaltijoita, valtuutettuja, kuntien kanssa yhteistyössä toimivien organisaatioiden ja yritysten edustajia. Vanhoja tuttuja tavataan ja uusia kontakteja luodaan. Verkostoitumalla vahvistetaan luottamusta. Toivon, että jokainen kävijä saa kohtaamisista ja vuorovaikutuksesta uusia näkökulmia sekä pääomaa ja virtaa arkeen.

Kuntamarkkinoiden tunnelma on perinteisesti ollut rento ja välitön. Tätä ainutlaatuista kokemusta haluamme vaalia jatkossakin, tapahtuman kehittämistä unohtamatta. Palautteesi on arvokas, muistathan antaa sitä.

Kiinnostavia Kuntamarkkinoita!

Liisa Paltta
tapahtuma- ja markkinointipäällikkö