Esteettömästi ja syrjimättömästi Kuntamarkkinoilla

Kuntamarkkinat toivottaa lämpimästi kaikki kävijät tervetulleiksi tapahtumaan.

Kulku Kuntatalon tiloissa on normaaliolosuhteissa esteetöntä. Tapahtuman ajaksi Kuntatalon neljä alinta kerrosta kokevat kuitenkin täydellisen muodonmuutoksen. Erikoisjärjestelyissä on mahdollisuuksien mukaan huomioitu se, että tilat ja palvelut olisivat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa.

Kuntamarkkinoiden ajan sisääntulo Kuntataloon tapahtuu Alppikadun puolelta. Mikäli jyrkkäkulkuinen sisäänkäyntiramppi ei sovellu kävijälle, ohjaa henkilökuntamme hänet paikan päällä mahdollisimman esteettömän reitin kautta tapahtuma-alueelle.

Kaikki seminaari- ja tietoiskutilat ovat esteettömiä. Esteettömät wc-tilat löytyvät 2. ja 3.kerroksesta. Tapahtuman aikana käytössä on 7 hissiä. Pyydämme yleisöä asettamaan liikunta- ja toimintaesteiset etusijalle hissien käytössä.

Kokoustiloissa A3.1, A3.6, A3.8, A3.21, A3.22, A3.23, A3.24 ja A3.25 on käytössä induktiosilmukka. Induktiosilmukka siirtää mikrofoniin puhutun äänen sähkömagneettisen kentän avulla suoraan kuulokojeeseen tai implanttiprosessoriin.

Tapahtuma on kävijöille maksuton.

Kaikenlainen syrjintä ja häirintä on ehdottomasti kiellettyä, ja siitä tulee ilmoittaa välittömästi tapahtumahenkilökunnalle.