Vuoden 2020 Kuntamarkkinoiden osastopaikkojen varaaminen

Vuonna 2019 mukana olleilla näytteilleasettajilla on mahdollisuus varata sama osasto 31.10.2019 mennessä. Ilmoitamme varaamatta jääneet osastopaikat niitä kyselleille organisaatioille viikon 45 loppupuolella, jolloin julkaisemme myös pohjakartan vapaista osastopaikoista. Näyttelyosastot sijaitsevat Kuntatalon K-kerroksessa (sisääntulokerros tapahtuma-aikana), 2. ja 3. kerroksessa.

Osastopaikkojen hinnat ovat ulkopaikkoja lukuun ottamatta samat kuin vuonna 2019. Hinnaston ja osastotiedot löydät linkin mediakortista >>

K-kerroksen tietoiskutila Tietokimara poistuu käytöstä saatujen asiakaspalautteiden vuoksi. Samalla vapautamme tilaa halutuille osastopaikoille. Tietoiskuaikoja varaamme vasta keväällä 2020, jolloin tiedämme Kuntamarkkinoiden käytössä olevat kokoustilat sekä olemme saaneet käyttöön uuden varausjärjestelmän. Periaatteena on kuitenkin, että jokainen näytteilleasettaja voi varata yhden tietoiskun molempina päivinä.

Tervetuloa Kuntamarkkinoille 2020!