Kuntamarkkinat kiittää kaikkia kävijöitä, näytteilleasettajia ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta

Erityinen kiitos saamastamme runsaasta palautteesta. Saatujen arvioiden, ruusujen ja risujen avulla on mahdollista kehittää kunta-alan suurinta vuosittaista kohtaamispaikkaa. Kuntamarkkinat järjestetään tuttuun tapaan Kuntatalolla 9.-10.9.2020. Kannattaa jo nyt varata päivät ensi vuoden kalenterista. Palvellaksemme paremmin eri sidosryhmiä Kuntamarkkinoiden verkkopalvelu uudistuu kevään aikana. Tapahtumassa jaetaan uusi messulehti, josta löytyy muun muassa ohjelmasisällön, näytteilleasettajien ja palveluiden esittelyt.

Uudistuksia on tulossa myös ohjelmarunkoon. Haluamme jatkossakin tarjota ajankohtaista ja ammatillisesti kiinnostavaa ohjelmaa monipuolisesti kaikille kävijöille. Laaja ohjelmatarjonta on tapahtuman ydintä, ja sen tarpeellisuudesta kertoo jo se, että vuoden 2019 kävijät ilmoittivat yhteensä 1 800 erilaista ammattinimikettä. Osallistujia Kuntamarkkinoilla kävi jokaiselta julkisen hallinnon sektorilta sekä yhdistyksistä ja yrityksistä.

Näyttelypaikkoja voi varata edelleen. Vapaita paikkoja löytyy vielä 2. ja 3. kerroksesta peruspaketteina.

Tapahtumatiimi lomailee 23.12.2019 – 1.1.2020. Käsittelemme kuntamarkkinat@kuntalehti.fi sähköpostiin tulleita tiedusteluja ja varauksia jälleen 2.1. alkaen saapumisjärjestyksessä.

Rauhallista joulunaikaa ja onnellista tulevaa vuotta!

Liisa Paltta
tapahtuma- ja markkinointipäällikkö