Tule mukaan kumppaniksi

Kuntamarkkinat on Suomen suurin julkisen hallinnon tapahtuma. Kuntaliitto tarjoaa jäsenkuntiensa edustajille huippufoorumin, jossa on esillä ajankohtaisimmat aiheet kaikkien toimialojen edustajille. Kuntamarkkinoilta alan ammattilaiset saavat lisää tietoa ajankohtaisista aiheista, uusista ideoista sekä tukea työtapoihin ja -käytänteisiin. 

Tänä vuonna Kuntamarkkinat järjestetään kokonaan verkossa. Viime vuonna tapahtumassa rekisteröitiin 7 000 käyntiä, tänä vuonna odotamme ennätysmäärää osallistujia, sillä verkkotapahtumaan osallistuminen ei edellytä matkustamista tai majoittumista. Verkossa järjestettävällä tapahtumalla pystymme huomioimaan koronatilanteen ja luomaan turvallisen ja viihtyisän kokemuksen niin osallistujille, kumppaneille kuin henkilökunnallekin. 

Tapahtuman kohderyhmänä ovat kuntien ja kuntaomisteisten organisaatioiden sekä muun julkisen hallinnon työntekijätOsallistuminen on kohderyhmälle maksutonta, mutta vaatii ilmoittautumisenYritykset voivat osallistua tapahtumaan varaamalla kumppanipaketin. 

Kahden päivän ohjelma koostuu Kuntaliiton asiantuntijoiden laatimista seminaareista sekä kumppaneiden järjestämistä tietoiskuista. Tapahtuman keskiössä on Kuntamarkkinat-studio, jossa käsitellään ajankohtaisia teemoja ja polttavia puheenaiheita. Lisäksi studiossa haastatellaan studiovieraita sekä kumppaneita. Ohjelman lomassa esitetään kumppaneiden mainosvideoita ja tuodaan organisaatioita esille kumppanipakettien sisältämän näkyvyyden mukaisesti.  

Kuntamarkkinoilla on käytössä mobiiliappi, joka sisältää verkostoitumispalvelun. Verkostoitumispalvelun kautta kumppanit ja tapahtuman osallistujat pääsevät verkostoitumaan keskenään Tapahtuman messulehti tarjoaa osallistujille ohjelmatietojen lisäksi kattavan listauksen tapahtuman kumppaneista, ilmoituksia sekä journalistista sisältöä.  

Kumppanipaketeissa on tarjolla neljä eri vaihtoehtoa, jotka sisältävät näkyvyyttä monipuolisesti. 

Tutustu kumppanipaketteihin ja valitse organisaatiollenne sopivin. 

Katso myös ohjeistus kumppanipakettien videosisällöistä.

 

Mikäli kumppanipaketeista tai tapahtumasta herää kysyttävää, vastaamme mielellämme 

Kuntamarkkinoiden asiakaspalvelu

kuntamarkkinat@kuntalehti.fi

Mikäli teillä on erityistoiveita tai olette kiinnostuneita räätälöidyistä paketeista, olettehan yhteydessä 

Tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Liisa Paltta

liisa.paltta@kuntalehti.fi

puhelin 050 591 9513